Urejanje socialnih omrežij

Znamčenje oziroma prepoznavnost vašega podjetja je danes bolj pomembno kot kadarkoli.

Z ustreznimi prijemi in s celovitim pristopom do široke in ciljno usmerjene interesne skupine. Cilj do dobre prepoznavnosti je prepletenost spletnega nastopa, zato je kreativno urejanje socialnih omrežij postala nepogrešljiva in cenjena panoga v digitalnem marketingu.

Kreativno urejanje socialnih omrežij - Instagram in Facebook

Fotografije in grafike

Slika pove več kot tisoč besed in ljudje se vedno obrnemo za lepimi stvarmi. Enako velja za fotografijo. Mora biti estetsko dovršena, prijazna za oči in maksimalno sporočilna.

Fotografiranje izdelkov in kreativne vsebine za socialna omrežja

Ustvarjanje kreativne vsebine

Vsi se radi spominjamo nekaterih dobrih reklam iz otroštva. Zakaj? Ker so imele dobre slogane. Skrbno in domiselno pripravljena vsebina pritegne večje občinstvo.

Izdelava spletnih strani

Celovit spletni nastop

Poleg fotografij in kreativne vsebine (grafike, besedila, ikone, logotipi), ki jo pripravim za vaše profile socialnega omrežja (Facebook, Instagram), z možem nudiva tudi izdelavo spletnih strani.

 

Urejanje socialnih omrežij

Kreativno urejanje socialnih omrežij 

Ni več dovolj, da se podjetje, izdelek ali storitev na spletu predstavlja samo s svojo spletno stranjo. Socialna omrežja so tista, ki omogočajo dnevno predstavitev in konstantni stik z okolico, s svojo potencialno in stalno ciljno skupino. To, sploh sploh v primeru Instagrama in Facebooka, vzahteva veliko kreativnega razmišljanja, kar nekaj fotografskega znanja in domiselno oblikovano besedilo. 

Vplivneži so tisti, ki predstavljajo vaš izdelek ali storitev na svojih profilih, jaz pa poskrbim, da bodo tudi vaši profili privlačni za ciljno skupino. Skupaj določimo rdečo nit kreative in pogostost pojavljanja na socialnih omrežjih.

Celovit pristop in celostna rešitev

Prvi stik s kupcem ali naročnikom je celostna grafična podobna podjetja. Naj bo to logotip , slogan, embalaža ali vizualna predstavitev storitve. Iskanje pravega logotipa, slogana ali oblikovanja embalaže je lahko mučen postopek, če vam to ni v veselje. Meni, kreativni duši, je najljubše, ko se naročnik »najde« v moji ideji. Nekaj vaših zamisli, moji kreativni možgani in rešitev je tu.

Sodobni algoritmi, ki so v večji meri zaslužni za prikaz naših spletnih vsebin, dajejo prednost redno ažuriranim vsebinam. Zato je konsistentna prisotnost na spletu (in socialnih omrežjih) zelo pomembna.

 

 

Kako najhitreje do mene?

Pokličite me, vse bomo uredili. Tudi administracijo, če je potrebno. 😉
031 83 74 51